Tuesday, March 2, 2010

Creative Thinking and Problems Solution

Every sixty seconds you spend angry, upset or mad, is a full minute of happiness you'll never get back. I luv blogging so much,this is the way I used to release my tension..



















p/s: Buah pun ada hati nak jadi manusia, ini menunjukkan jadi manusia adalah satu perkara yg sangat best..Alhamdulillah..

5 comments:

erma fatiha said...

me too..

I love blogging very much...

my sweetheart and my tarbiyah..

baru belajar creative thinking ke?hehe?

mcm kembali ke zaman tadika kan?

tp best...relez tensen..hehehe

adilahamzah said...

best..best..best..sgt best..hehe..
a'ah,sem ni amik creative thinking..
ooh tidak,x release tension pun..
makin tension adalah sbb...hmm,ntahlah..ssh nk ckp.. hik2

Khazinatul_Asrar said...

hehe. i luv blogging too ;P
(nk jugak, padahal update jrg2.hee)
mmg kreatif! ktorg pun br blaja sem ni :)

adilahamzah said...

luv bloggin' x bmakna slalu kena update kak syaz..
hehe, alhamdulillah, kretif2 plajar kita ni..

erma fatiha said...

ana blajar sem lepas,

waduh2..yang tak boleh nak lupe bile disuruh melukis dan mewarna,,,

then kene wat asignment 100 mende creative..

then kene wat slideshow yang sangat jangoks..hahhaa

then jugak paling ingat kene senaraikan pilihan kriteria calon suami..
hhaha..lawak2

Followers