Monday, September 7, 2009

Di Sini Kisah Coklatku Bermula..Inilah anak saudara saya yang obses terhadap coklat. Moga beliau berjaya memiliki kilang coklat bila dah besar nanti.. Boleh bersedekah kepada mereka yang tidak mampu membeli coklat..=)

Format Pertandingan:

* Anda wajib meletakkan http://coklathalal.com dan http://coklathalal.blogspot.com/ di bloglist anda- DONE

* Sila upload banner pertandingan ini di sidebar anda dan link kan gambar itu ke link contest ini (http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/contest-di-sini-kisah-coklatku-bermula.html- DONE

* Contest ini dibahagikan kepada dua kategori. Satu entry adalah untuk satu kategori sahaja. Jika anda teruja untuk masuk kedua-dua kategori sekali, sila letakkan dua link ke entry anda dalam kotak komen ini. Tajuk entry anda hendaklah - Di Sini Kisah Coklatku Bermula

* Kategori pertama - anda dikehendaki meletakkan gambar seseorang yang berkaitan dengan anda dengan coklat. Tidak kisahlah gambar anda dan coklatkah, anak anda dengan coklatkah...pastikan yang di dalam gambar itu ada berkenaan (hubungan) dengan anda. Satu entry adalah untuk satu gambar, jika ada gambar yang berbeza, sila buat entry yang lain.

* Kategori kedua - anda dikehendaki menceritakan kisah seseorang dengan coklat. Sebagai petunjuk, coklat bagaimanakah pilihan anda atau dia, apa peristiwa yang ada kena mengena dengan anda atau dia dan coklat dan lain-lain mengikut kreativiti.

* Tarikh tamat pertandingan adalah pada 13 September 2009 jam 11.59 tghmalam.

2 comments:

Nursyuhada M.Zulkifli said...

ala cute nyer dia..

nti..!
bila dpt tau result prtndgn ni??

adilahamzah said...

mmg la..
tgok lah makcik dia cute ke x!

dah kuar result lama dah..
x menang pun..kempunan makan coklat..wuwuwu

Followers