Wednesday, February 8, 2012

Enemy At The Gates

Aku baru je habis tengok citer ni.waa..waa..nak nangis tapi kenapa air mata tak keluar. Memang mengasyikkan dan menyentuh perasaan sebab Jude Law aku yang hensem dan sweet berlakon bersama Rachel Weisz.

Bercinta di zaman peparangan memanglah amat meruntun jiwa sebab bila-bila masa kekasih hati kita boleh mati. Mujurlah dalam citer ni happy ending. Tak ada lah aku kecewa sangat macam cerita Closer tu. Jude Law juga yang berlakon.

Sebab tu lah kena sentiasa menghargai insan-insan yang kita sayang sebab tak tahu bila mereka pergi. Dan orang yang menyayangi aku pun perlu menghargai aku sebab tak tahu bila aku pergi kan? :(

No comments:

Followers