Wednesday, February 8, 2012

Setelah Sekian Lama..

Assalamu'alaikum semua...

Wah..setelah sekian lama aku meninggalkan blog yang pernah aku bina suatu masa dulu. Seronok juga menulis di blog yang tak ada orang baca. Rasa privacy itu ada.

Sekarang dah pukul 2.40 pagi. Bertemankan aku seorang lelaki yang kacak lagi manis bernama Jude Law. Eh, J juga. Memang lelaki yang namanya start huruf J memang sweet kot. Tapi J aku yang real suka sakitkan hati aku dalam dia tidak sedar. Selalu aku bersedih mengenangkan nasib diri.

Petang tadi umi dan ayah dan aku sekali nak pergi alamanda. Sekali tak jadi sebab along tiba-tiba masuk angin satu badan. Esok je lah aku pergi Metro nak beli kasut Scholl yang aku berkenan sangat tu.hekhekhek. Suka..suka.

Tak lama lagi dah nak bertolak ke Mekah. Kadang-kadang aku rasa teruja sangat, rasa terharu sehingga boleh mengalirkan air mata mengenangkan saat-saat aku melihat kaabah nanti.Tapi kadang-kadang aku rasa takut dan bimbang kerana aku tidak layak untuk hidup di muka bumi Allah ini. Terlalu banyak dosa yang aku dah buat. :(

Dah ngantuk..bubye...

5 comments:

tca tyra ;) said...

alhamdulillah, syukur lah you berpeluang pergi ke sana ;) moga selamat sampai and balik ye

adele said...

@ tca tyra ;)

wah tak sangka u boleh smpai blog sini..

terima kasih ye..

btw, jemput singgah blog sy satu lg http://cetusanhati.com

:)

tca tyra ;) said...

I sampai juga dekat cetusan hati tu, tapi I mcm tak fhm laaa -__- sbb banyak sgt

adele said...

@tca tyra ;)

apa yg tak fahamnya? haha.byk entri kt page depan ke? takpelah..btw thanks visit :D

tca tyra ;) said...

yeah yeah, byk entri, but I'l follow. Love to hear more from you ;) nt a big deal :)

Followers