Sunday, June 6, 2010

Artikel Vatican Series - Benar atau Khayalan?

Assalamu'alaikum..

Ramai jugak yang memberikan feedback yang berbeza selepas saya meng 'copy paste' kan artikel dari Dinar Emas dahulu. Saya sendiri pun ragu-ragu mengenai artikel tu lalu mengambil langkah untuk bertanyakan pemilik asal artikel tersebut.

Baca Artikel Vatican:

Siri 1 Siri 2 Siri 3 Siri 4 Siri 5 Siri 6 Siri 7

Jawapannya begini:

Assalamualaikum saudari Adila.

Berkenaan dengan Artikel Gereja & Wahyu Terakhir.Lelaki Melayu yang anda maksudkan itu adalah sahabat terdekat di suatu blog yang pernah ke udarakan pada tahun lepas.
Apa yang disampaikan dalam artikel itu sekarang ini sedang berlaku sangat laju sehinggakan tiada 1 orang pun sedar yang hampir seluruh penduduk bumi benar2 dalam genggaman ejen sulit barat. (Knight of Templar a.k.a. Illuminati & Freemason)

Kepada saudari Adila,


Tiadalah pun 1 kebaikan malahan tiada pun faedah untuk perlu kita tahu dari mana sumbernya berita benar ini,Tetapi cukupla dengan melihat tanda2 di sekeliling Adila untuk membuktikan bahawa perkara ini benar2 wujud dan berlegar.Sebelum kami mengakhiri email ini,Ketahuilah bahawasanya,Tanda2 akhir zaman yang pernah Nabi Muhammad sebutkan dalam banyak rekod2 hadis sahih,Telah benar2 berlaku di zaman kita bernafas ini,Yang mana tanda2 ini,Tidak pernah pun berlaku di waktu emak dan bapak kita muda2 dahulu ….Betul atau tidak mata dan telinga anda dapat membuktikan kebenarannya.

Sila ajak kawan2 lain untuk menjadi ahli secara percuma di www.dinar-emas.com/member


Untuk mengetahui tentang tanda2 kejatuhan sistem duit kertas,Pihak Dinar-Emas.COM telah selamat’ menyimpan artikel rahsianya di www.dinar-emas.com/forum

Sila baca 1 per 1 iaitu di:

Rahsia_1 : DINAR & DIRHAM ( Matawang 1 Dunia )
Rahsia_2 : Kekuatan Matawang Akan Digantikan Dengan Emas
Rahsia_3 : Sejarah Sedang Berulang
Rahsia_4: Tiang Perniagaan Islam

Mesej2 di atas hanya dapat dibuktikan dengan perjalanan masa,

tetapi tanda2 kehadirannya sentiasa ada.

Panjangkan mesej ini pada teman2 anda.

Sekian,
Wassalam.


SEKIAN,

WASSALAM.


-----------------------------------

((( TAKKAN DINAR HILANG DI DUNIA )))
= Pegawai Pengurusan =
http://www.dinar-emas.com

No comments:

Followers