Friday, June 25, 2010

Streamyx Pakej Student.RM20-RM38 beserta Netbook Percuma

Wah, baru saja mengimpikan kemudahan streamyx di rumah sewa di Nilai memandangkan harganya sangat berpatutan. Ingat nak pergi dah TM Point berhampiran rumah ni, tapi mujurlah saya sempat inform kat pakar IT peribadi saya, beliau cakap Nilai bukan Streamyx Zone, kalau tak meleleh air liur je pandang streamyx yang tak ada coverage kat Nilai tu. Jadi kepada kalian yang bergelar student di Streamyx Zone, berkejar-kejarlah ke TM Point untuk mendaftar, memang untung ni!

TMNET


No comments:

Followers