Sunday, June 13, 2010

Syahir AF8 pun tak setanding suara ni!

Wah,best betul suara adik Azzam ni..Memang feeling habis mendengarnya.. Rasa berada di awang-awangan ketika mendengarnya. Sayangnya umur dia baru 12 tahun. Alangkah bagusnya jika 21.huhu. Untuk pengetahuan, adik Azzam ni Naib Juara Idola Kecil 2009. Tapi tu lah, kecik-kecik dah dilatih untuk berbuat maksiat. Harap-harap Adik Azzam sedar dan akan menjadi lebih baik dari yang sekarang.. =)

video

7 comments:

@yuE said...

aku pon minat azzam gak..hehe suara dia sedap kan..lalalala~~ tapi suka shahir gak..ngeh3

adilah said...

citarasa masing2 kan..hahaha.

hazman aka species1980 said...

sore die memang ok... tapi adakah ia akan maintain biler die besar nanti ?

kisahremaja said...

Kalau die dapat pengurusan yang bagus... sure boleh pegi jauh....boleh beat justin bieber...

adilah said...

hazman aka species 1980,
xtau lah nk kata.. tp biasanya boleh cuma akn lebih garau je lah kan..

kisah remaja,
yup,btul..stuju2..

SyeeraKhalid said...

suare dia makin x sedap...besar2 xde la nk jadi penyanyi...baguskan?

adilah said...

hik2..kalau benarlah bgitu..bgus sgt.. :)

Followers